L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació. Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.
VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si coleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CLIQUEU AQUÍ www.cansolfajoves.blogspot.com
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES, CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

dilluns, 6 d’abril del 2009

PER QUÈ SOM COM SOM



Per què som com som? Aquesta és una pregunta que avui en dia, al començament del segle XXI, es planteja d’una manera molt diferent que en èpoques anteriors. Per primera vegada en la història, el coneixement científic comença a formar part dels interessos del conjunt de la societat. I és que hi ha poques aventures tan apassionants com les que ens ofereix en el nostre temps la recerca científica de primer nivell, aquella que busca l’explicació a interrogants que fins fa poc semblaven un territori exclusiu de filòsofs, teòlegs o místics. ¿Quins són els mecanismes que van des d’un gen, un cromosoma, una molècula... fins al lladruc d’un gos, el sentiment amorós o un record tendre?

Per mitjà dels especialistes més rellevants en neurociència, comprovem com la sofisticació del llenguatge, la memòria i l’aprenentatge ens diferencia de la resta d’espècies animals, alhora que veiem noves perspectives sobre la sexualitat i la reproducció, que en alguns casos resulten inquietants. Pel que fa a aspectes com la bellesa, els diners o el comportament social, accedim al saber de destacats antropòlegs, economistes i psicòlegs. Tot plegat conduït a través de la passió divulgadora, la sagacitat i el talent d’Eduard Punset.

Autor: Eduard Punset

Editorial: Destino

Col·lecció: L'àncora

ISBN: 978-84-9710-107-3

pvp: 18,50 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada