L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació. Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.
VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si coleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CLIQUEU AQUÍ www.cansolfajoves.blogspot.com
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES, CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

dimecres, 22 d’abril del 2009

LES PROCLAMES DE SOBIRANIA DE CATALUNYA (1640-1939)


Les Proclames de sobirania de Catalunya descriuen per primera vegada, un darrere l'altre, tots els "moments de sobirania" i n'analitzen breument els precedents, el context, les causes, els suports i els punts febles que en van provocar el fracàs. Les proclames mai no han estat una maniobra aïllada dels líders polítics, sinço que estaven en sintonia amb les reivindicacions socials i amb el poble mobilitzat, de tal manera que el lligam entre sobirania i millora de les condicions de vida es fa evident en molts episodis.
Moltes vegades el catalanisme s'ha basat tan sols en un seguit de sobreentesos mai del tot ben definits. Fins al punt que, sovint, en finalitzar un determinat procés històric, no se sap si com a poble hem guanyat o hem perdut, atès que no se sabia exactament on volíem arribar.
Autors: Oriol Junqueras, Adrià Cases i Albert Botran
Editorial: Farell
Col·lecció: Nostra història, núm. 11
ISBN: 978-84-95695-96-3
PVP: 16 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada