L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació. Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.
VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si coleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CLIQUEU AQUÍ www.cansolfajoves.blogspot.com
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES, CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

dilluns, 6 d’abril del 2009

EL SILENCI

En una habitació de Formentera, un home parla suaument, durant tota la nit, a una noia adormida, despullada.

Ella és Umiko, una jove japonesa que fa classes de meditació i que creu en el poder de la curació espiritual. Està malalta de càncer, i no dubta ni un segon a desafiar la medicina convencional. Umiko ha passat per un dur aprenentatge en un monestir zen, i està convençuda que si les emocions l’han fet emmalaltir, també la poden curar.
L’home, ple de dubtes sobre els mètodes extravagants de la noia, li parlarà sobre la malaltia i les remissions espontànies, el món de l’autoajuda i el creixement personal, i la meditació. Però Umiko demana consumar la nit amb un acte que va molt més enllà de la paraula dita.

Una novel•la del periodista i presentador del programa de Catalunya Ràdio L'ofici de viure, sobre l’immens poder de la confiança, i que posa en qüestió els nostres límits.
En situacions extremes, i quan no tenim res a perdre, què som capaços de fer? Aquesta és la novel·la guanyadora del Premi Josep Pla de novel·la 2009.


Autor: Gaspar Hernàndez

Editorial: Destino

ISBN: 978-84-9710-103-5

PVP: 20 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada