L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació. Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.
VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si coleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CLIQUEU AQUÍ www.cansolfajoves.blogspot.com
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES, CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

dissabte, 18 d’abril del 2009

EL FRED MODIFICA LA TRAJECTÒRIA DELS PEIXOS



Amb aquest nom tan peculiar s'ha escrit una història entranyable i original narrada de una forma fresca i divertida que es centra en el tema de la separació dels pares des de la perspectiva d'un nen.
Un nen d'onze anys invoca al cel buscant ajuda per evitar la separació dels seus pares: al dia següent, cau a la seva ciutat una turmenta de neu que modificarà la seva vida i la dels seus veïns per sempre. Una lectura en la línea de l'última tendència d'èxit: històries actuals de relacions humanes amb qualitat literària.
Autor: Pierre Szalowski
Editorial: Rosa dels Vents
ISBN: 978-84-01-38734-0
PVP: 14,90 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada