L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació. Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.
VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si coleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CLIQUEU AQUÍ www.cansolfajoves.blogspot.com
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES, CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

dissabte, 18 d’abril del 2009

CRACKÒVIA

Vols saber els secrets més ben guardats dels personatges de Crackòvia? Els seus perfils Feisbuk, les jugades d'estratègia d'en Guardiola, els acudits d'Iniesta, el vocabulari de Nuñez, com es bronzeja Quique Guasch, els guions que no han vist mai la llum, o com pots crear els teus propis gags amb els "crackoviadhesius", entre altres coses? Doncs tot això i molt nés ho trobaràs en aquest llibre!
I és que per a poder descobrir els secrets de Crackòvia i confeccionar aquest llibre han calgut: 300 espies del servei secret, 97 detectius privats, 15 membres del GEO, 105 policies camuflats, 43 gossos policia, 1 elefant, 3 ximpanzés, 45 franctiradors, 10 directius dimitits del Barça, 2 entrenadors cessats de l'Espanyol, un maletí de diner negre, la furgoneta de l'Equipo A, una cinta de casset amb cinta adhesiva a les pestanyes per poder-hi gravar a sobre, 145 capses de tranquil·litzants, un bolígraf amb el tap mossegat, un nen disfressat de pallasso i 3 pots de 8 kg de vaselina.
Autor: Equip del Crackòvia
Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
ISBN: 978-84-664-1072-4
PVP: 17,95 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada