L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació. Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.
VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si coleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CLIQUEU AQUÍ www.cansolfajoves.blogspot.com
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES, CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

dimecres, 8 d’abril del 2009

DICCIONARI DE LA LLENGUA CATALANA (2 VOLUMS)

Aquesta és la segona edició del Diccionari de la llengua catalana elaborat per l'Institut d'Estudis Catalans, el diccionari normatiu de la llengua catalana, publicat enguany en tapa tova.
L'autoritat lingüística de la llengua catalana recau en l'Institut d'Estudis Catalans i la seva Secció Filològica ha posat a l'abast per a convertir aquest diccionari en realitat tots els seus inestimables serveis científics, lingüístics i lexicogràfics. Com afirma Salvador Giner, president de l'Institut d'Estudis Catalans, "La llengua catalana, on rau la nostra cultura i la identitat del nostre poble, té en el seu diccionari normatiu la seva expressió més alta".
Autors: DDAA
Editorial: Edicions 62
ISBN: 9788429762921
PVP: 39,95 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada