L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació. Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.
VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si coleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CLIQUEU AQUÍ www.cansolfajoves.blogspot.com
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES, CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

divendres, 25 de març del 2011

SOLAR, D'IAN MCEWAN

Michael Beard és un físic que va rebre el Premi Nobel fa anys per un descobriment científi c i, des d’aleshores, s’ha limitat a viure de renda dels seus èxits de joventut. Beard té ara cinquanta i pocs anys, i el seu cinquè matrimoni fa aigües pertot arreu: la Patrice, dinou anys més jove que ell, va reaccionar gairebé amb eufòria quan va descobrir la seva aventura amb una matemàtica de la Universitat de Berlín i va començar una relació sentimental amb un constructor vint anys menor que Beard. Ell, que mai no ha estat guardonat pel seu atractiu però sempre ha tingut èxit amb les dones, i en tots els seus matrimonis ha estat l’adúlter i el culpable, ara pateix desesperadament per la bella Patrice. Tot i que potser el seu dolor és més intens perquè de fa anys no és més que un buròcrata de la ciència, un científi c per a qui l’emoció i l’aventura han quedat relegades a la vida privada.
Irònica, inquietant i intel·ligent, com solen ser els llibres de l’autor, Solar és segurament la novel·la més divertida d’Ian McEwan.

Títol: Solar
Autor: Ian McEwan
Editorial: Empúries
Col·lecció: Anagrama/Empúries, 79
ISBN: 9788497876889
PVP: 19,50 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada