L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació. Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.
VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si coleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CLIQUEU AQUÍ www.cansolfajoves.blogspot.com
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES, CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

dimecres, 2 de març del 2011

ATLAS ILUSTRADO DE CARTELES DE LA GUERRA CIVIL ESPAÑOLA, DE JESÚS DE ANDRÉS SANZ

Els milers de cartells editats pels dos bàndols contendents en la Guerra Civil, el conflicte que ha marcat més profundament la història actual del nostre país, fan pràcticament  impossible la publicació d'una única obra que reculli tots els que es van publicar. Editorial Susaeta ofereix en aquesta obra una tria i selecció acurada dels cartells polítics més representatius dels anys trenta, cronològicament parlant, per tal que el lector pugui reconstruir visualment aquell moment històric tan transcendent en les més de 250 pàgines il.lustrades d'aquest volum que aplega des de la II República fins al final de la guerra. 

Títol: Atlas ilustrado de carteles de la Guerra Civil española
Autor: Jesús de Andrés Sanz
Editorial: Susaeta
Col.lecció: Atlas Ilustrado
ISBN: 9788467704136
PVP: 14,95 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada