L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació. Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.
VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si coleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CLIQUEU AQUÍ www.cansolfajoves.blogspot.com
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES, CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

divendres, 11 de març del 2011

AMOR I GUERRA, DE NURIA AMAT

Barcelona. 18 de juliol de 1936. El vent de la història canvia la vida de la jove anarquista Valentina Mur. Després que el seu pare resulti mort el dia del cop d'estat contra el govern de la República, ella es veu impulsada a participar en la revolució que esclata a la capital catalana.
Valentina suscita l'atracció del carismàtic jove comunista Ramon Mercader, qui per ordre del dictador soviètic Stalin assassinaràquatre anys després el congut polític Trotski. Ella, però, s'enamora del cosí d'en Ramon, Artur Ramoneda, el primogènit d'una família d'industrials a qui coneix el dia de la detenció del jove com a presumpte simpatitzant de la insurrecció militar.
Aquesta parella és al centre d'una història apassionant, amb nombrosos personatges principals immersos en intrigues familiars narrades de manera absorvent al llarg de la novel·la, que revela aspectes inèdits de Mercader, un personatge històric misteriós. Atrapats en el sotrac de la guerra, els protagonistes d'aquesta història s'aferraran a l'amor com a via de redempció.
En la seva primera novel·la en català, Nuria Amat ha estat guardonada amb el Premi Ramon Llull 2011.


Títol: Amor i guerra
Autora: Nuria Amat
Editorial: Planeta
Col·lecció: Narrativa, 123
ISBN: 9788497082242
PVP: 20 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada