L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació. Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.
VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si coleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CLIQUEU AQUÍ www.cansolfajoves.blogspot.com
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES, CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

dimecres, 16 de març del 2011

SI TU EM DIUS VINE HO DEIXO TOT...PERÒ DIGUE'M VINE, D'ALBERT ESPINOSA



Un home abandonat per la seva parella reviu la seva infància per tal de trobar-se mentre busca un nen que ha desaparegut. I és que en Dani es dedica a buscar nens desapareguts. Al mateix instant que la seva parella fa les maletes per abandonar-lo, rep una trucada de telèfon d'un pare que, desesperat, li demana ajuda.
El cas el conduirà a Capri, illa on afloren records de la seva infantesa i de dos personatges que el van marcar per sempre: el Sr. Martín i en George. Retrobar-se amb el passat portarà en Dani a reflexionar sobre la seva vida, sobre la història d#amor amb la seva parella i sobre les coses que són de veritat importants.

"Dedicat a tots aquells que continuen volent ser diferents
i que lluiten contra aquells que desitgen que siguem iguals..."

Albert Espinosa és escriptor i guionista, entre altres obres, dels capítols de l'exitosa sèrie de televisió Polseres vermelles, emesa per TV3. El món groc, el seu primer llibre de no ficció, va ser un èxit rotund amb més de 25 edicions, igual que la seva primera novel·la Tot el que podríem haver estat tu i jo si no fóssim tu i jo, que ja l'ha superat en vendes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada