L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació. Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.
VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si coleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CLIQUEU AQUÍ www.cansolfajoves.blogspot.com
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES, CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

dijous, 19 d’abril del 2012

EN DIRECTE, DE JOSEP CUNÍ I PILAR RAHOLA

Sorteig de 200 llibres "En directe" signats per Josep Cuní i Pilar Rahola, el llibre d'aquest Sant Jordi

Aquest llibre és una llarga conversa entre Pilar Rahola i Josep Cuní, la parella televisiva més impactant i influent de Catalunya. En aquesta, a banda de parlar de diferents temes d'actualitat, també ho fan sobre qüestions més íntimes i aconsegueixen que deixar de banda el personatge per conèixer una mica més la persona, convidant el lector a la reflexió íntima i personal.
L'actualitat passa de pressa i les paraules se les emporta el vent. És per aquest doble motiu que aquesta conversa té una vàlua afegida, perquè mai abans Pilar Rahola i Josep Cuní havien explicitat per escrit els seus pensaments contraposats i els coincidents. En aquesta conversa no parlen d'actualitat sinó que reflexionen a partir de l'experiència. No analitzen fets sinó que els esmicolen per construir-ne una visió crítica. El lector hi trobarà una contraposició d'idees, pensaments i experiències que l'enriquiran i l'induiran, també, a la reflexió íntima i personal. A partir de les paraules escrites, dels pensaments no sempre coincidents, Josep Cuní i Pilar Rahola aconsegueixen que el lector entengui, pensi, rigui, actuï i també que els conegui d'una forma més genuïna que la que podem percebre a través de les pantalles.

Aquesta obra compta amb la col.laboració de la periodista flixanca Aurora Masip.

Títol: Josep Cuní i Pilar Rahola en directe
Autors: Josep Cuní i Pilar Rahola
Editorial: Rosa dels Vents
ISBN: 9788401388088
PVP: 15,55 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada