L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació. Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.
VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si coleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CLIQUEU AQUÍ www.cansolfajoves.blogspot.com
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES, CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

dijous, 5 d’abril del 2012

EL PRESONER DEL CEL, DE CARLOS RUIZ ZAFON


Barcelona, 1957. Daniel Sempere i el seu amic Fermín, els herois de L’Ombra del Vent, tornen de nou a l’aventura per plantar cara al desafiament més gran de les seves vides.
Just quan tot començava a somriure’ls, un inquietant personatge visita la llibreria de Sempere i amenaça de revelar un terrible secret que fa dècades que està enterrat en la fosca memòria de la ciutat. En conèixer la veritat, Daniel comprendrà que el seu destí l’arrossega inexorablement a encarar-se amb la més gran de les ombres: la que està creixent al seu interior.
Amb una intriga i una emoció desbordants, El Presoner del Cel és una novel·la magistral on els fils de L’Ombra del Vent i El Joc de l’Àngel convergeixen a través de l’embruix de la literatura i ens condueixen cap a l’enigma que s’oculta al cor del Cementiri dels Llibres Oblidats.

Títol: El presoner del cel
Autor: Carlos Ruiz Zafon
Editorial: Planeta
Col·lecció: Ramon Llull, núm. 127
ISBN: 978-84-9708-234-1
PVP: 22,90 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada