L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació. Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.
VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si coleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CLIQUEU AQUÍ www.cansolfajoves.blogspot.com
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES, CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

dijous, 19 d’abril del 2012

EL LLIBRE DE JOCS DE CRACKÒVIA

El llibre de jocs de Crackòvia

Un llibre per jugar al Crackòvia.

Vols jugar al Mourinho? Saps fer un sudoku amb els cognoms dels jugadors de l’Espanyol? Has pensat mai que t’agradaria ser la portera del Núñez? Et ve de gust jugar a futbol però sobre una taula? Mires sempre el Crackòvia i podries contestar qualsevol pregunta sobre el tema? Si has contestat que sí a totes aquestes preguntes, vol dir que ets un tio molt estrany. Però també vol dir que t’interessarà molt aquest llibre. I si has contestat que no, també. Que si no, limitem massa el públic del llibre, i estem en crisi.

Títol: El llibre jocs de Crackòvia
Autors: DDAA
Editorial: Columna
ISBN: 9788466414760
PVP: 18,95 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada