L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació. Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.
VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si coleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CLIQUEU AQUÍ www.cansolfajoves.blogspot.com
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES, CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

dimarts, 6 d’abril del 2010

NO TINDRÀS COLLONS DE FER-HO, DE JORDI PONS

Un altre llibre sobre Josep Guardiola...? Sí, però un llibre diferent. No és el periodista qui parla, ni el mateix Pep que es mira al mirall i mostra el que veu de si mateix. No. Ara són els altres els que opinen, els que el veuen des de fora i per això en tenen una visió més real, sense filtres. La família, els pares i els germans, els companys i els professors de l’escola, amics i enemics esportius, des de Guillermo Amor i Andoni Zubizarreta fins a Fernando Hierro, el gran rival al Madrid. Els entrenadors, de vegades d’idees contraposades, de Johan Cruyff a Louis van Gaal i Fabio Capello, directius, representants i fins i tot l’actual president del FC Barcelona, Joan Laporta. Un Laporta que, quan li va proposar al Pep que substituís Rijkaard al capdavant del primer equip, va rebre aquesta contundent resposta: «No tindràs collons de fer-ho». Literalment. Clar i català.
El lector, al llarg d’aquestes pàgines descobrirà alguns secrets de la vida de Pep Guardiola i, sobretot, aprendrà a conèixer-lo a través de les múltiples visions de persones que han estat importants en la seva vida. Totes aquestes visions diverses encaixaran al final del llibre per formar un puzle que mostrarà un retrat nítid, únic i fins ara inèdit: l’autèntic Pep Guardiola.

Títol: No tindràs collons de fer-ho
Autor: Jordi Pons
Editorial: Base
ISBN: 978-84-92437-33-7
PVP: 18,90 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada