L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació. Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.
VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si coleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CLIQUEU AQUÍ www.cansolfajoves.blogspot.com
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES, CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

diumenge, 11 d’abril del 2010

100 MOTIUS PER SER DEL BARÇA ( I NO SER DEL MADRID), D'ANDREU GONZÁLEZ CASTRO I ARMANDO LUIGI CASTAÑEDA

Els autors diuen que sí, que ho sabem: hi ha veritats tan evidents que no necessiten demostració. Però, qui no se les ha hagut alguna vegada amb un hooligan del Madrid incapaç de reconèixer la superioritat i la grandesa dels blaugranes? Per això us proposem aquest breu resum de només cent dels infi nits motius que fan del FC Barcelona un club de futbol molt superior a qualsevol altre, i encara més al Real Madrid. Gràcies al nostre llibre i a les seves explicacions vostè podrà humiliar sense ofendre, fer callar sense exigir silenci, il·luminar sense encendre el llum i, sobretot, dormir amb la consciència tranquilla, bressolat per arguments intel·ligents, fonamentats, irrefutables, capaços d’enllestir en pocs minuts el que, molts cops, degenera en una agra disputa. Així sí: un cop acabada la discussió sobre futbol, no s’hi val a parlar de política. 
Títol: 100 motius per ser del Barça (i no ser del Madrid)
Autors: Andreu González castro i Armando Luigi Castañeda
Editorial: Cossetània
Col·lecció: De 100 en 100, núm. 9
ISBN: 978-84-9791-661-5
PVP: 14,30 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada