L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació. Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.
VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si coleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CLIQUEU AQUÍ www.cansolfajoves.blogspot.com
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES, CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

dimecres, 28 d’abril del 2010

CÓMO FUNCIONA EL BULLI, DE FERRAN ADRIÀ, ALBERT ADRIÀ I JULI SOLER

Cómo funciona el Bulli és la gran obra per a conèixer Ferran Adrià i el seu Bulli, reconegut com el millor restaurant del món. Aquesta versió es publica ara en castellà després que ja s'hagi publicat als mercats anglosaxó, italià, alemany i francès.
L'abril de 2009, el Bulli va guanyar el premi de Millor Restaurant del Món per quart any consecutiu al S. Pellegrino World's 50 Best Restaurant Awards, i aquesta mateixa setmana Ferran Adrià ha tornat a ser notícia per ser reconegut com el millor cuiner del decenni, però alhora, perquè per primer cop un  jove cuiner exalumne seu, René Redzepi, amb el seu seu restaurant danès Noma, ha desbacat el Bulli del primer lloc  i l'ha deixat en segon en una classificació elaborada just abans de l'anunciat tancament per transformar el Bulli en una fundació d'experimentació culinària.
Com funciona el Bulli revela el procés creatiu, la filosofia innovadora i les tècniques del restaurant de la cala Montjoi que ha vingut obrint durant sis mesos a l'any i que ha rebut més de dos milions de peticions per només 8.000 comensals.
Aquest llibre de 600 pàgines ens ofereix més de 1.000 fotografies, menús, receptes i diagrames, presentant una ruta guiada a través d'un dia de feina al restaurant.
L'editor de Phaidon Press, Richard Schlagman, ha assenyalat que l'art de Ferran Adrià "no té precedents en el món de la cuina" i considera que "Ha transformat la nostra manera de pensar el menjar i d'experimentar-lo".

Títol: Cómo funciona El Bulli: las ideas los métodos y la creatividad de Ferran Adrià
Autors: Ferran Adrià, Albert Adrià i Juli Soler
Editorial: Phaidon Press Limited
ISBN: 9780714857589
PVP: 49,95 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada