L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació. Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.
VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si coleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CLIQUEU AQUÍ www.cansolfajoves.blogspot.com
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES, CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

dimecres, 17 de març del 2010

A MI NO SE'M MOREN LES PLANTES, DE SÍLVIA BURÉS

A mi no se’m moren les plantes, de Silvia Burés, és un llibre que vol fer la jardineria una mica més divertida, defugint del punt de vista d’un expert, de qüestions tècniques i de les males experiències viscudes quan se’ns mor una planta. No cal ser una àvia experta o haver fet un màster en tècniques de jardineria per establir una relació fructífera amb un gerani o una ponsètia. Només cal tenir-ne ganes i estar disposat a convertir la jardineria en una pràctica tan divertida i excitant com el ball, el sexe o l’esport.
L’autora dóna resposta a preguntes com, per exemple, quanta llum o quanta aigua necessiten les plantes; quines són les plantes d’interior de fulles, les plantes d’exterior de sol o les plantes d’exterior d’ombra que també poden estar en un interior fresc; per què les meves plantes fan cara de poca salut o què en faig quan marxo de vacances. Aquest llibre de Silvia Burés, especialista i innovadora en el sector, és un manual per a tots els públics per perdre la por al fracàs quan comprem una planta o ens en regalen una.
Sílvia Burés és doctora en Enginyeria Agrònoma i especialista en jardineria sostenible, és des de fa anys pionera en el desenvolupament de les tècniques més innovadores en el sector; a més, va ser la introductora de la xerojardineria a l'Estat espanyol. 
Títol: A mi no se'm moren les plantes
Autora: Sílvia Burés
Editorial: Angle Editorial
ISBN 978-84-92758-79-1
PVP: 16 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada