L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació. Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.
VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si coleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CLIQUEU AQUÍ www.cansolfajoves.blogspot.com
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES, CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

dijous, 25 de març del 2010

LA BELLESA I L'INFERN, DE ROBERTO SAVIANO

Després de l’èxit aclaparador de Gomorra, Roberto Saviano presenta un recull de cròniques periodístiques que ha anat redactant en el seu aïllament del món.
L’autor de Gomorra parla ara de la seva triple condició: d’escriptor protegit, de nòmada d’hotel i de fenomen mediàtic. No en renega, tot i les grans decepcions i el cansament que ha acumulat, i per això no abandona la il·lusió de continuar escrivint. Lluny de pensar-se com a potencial cadàver —«he tingut i continuo tenint por de moltes coses, però de morir, pràcticament mai»—, ens avisa que el Sistema és viu i continua deixant el seu rastre quotidià de sang i submissió.
Roberto Saviano (Nàpols 1979), llicenciat en Filosofia, forma part del grup d’investigadors de l’Observatori sobre la Camorra i sobre la Il·legalitat i col·labora regularment a L’Espresso. Ha publicat contes i reportatges en diverses revistes i en algunes antologies. Saviano se serveix de la literatura i del reportatge periodístic per explicar la realitat econòmica, territorial i empresarial de la Camorra i del crim organitzat en general; la mostra més patent és el llibre Gomorra, que ha estat un èxit sense precedents a Itàlia, on ha obtingut els premis Viareggio, Giancarlo Siani i Stephen Dedalus, i que es convertirà aviat en una pel·lícula dirigida per Matteo Garrone.

Títol: La bellesa i l'infern
Autor: Roberto Saviano 
Editorial: Empúries 
Col·lecció Biblioteca Universal Empúries
ISBN: 978-84-9787-618-6
PVP: 19,90 euros


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada