L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació. Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.
VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si coleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CLIQUEU AQUÍ www.cansolfajoves.blogspot.com
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES, CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

dissabte, 13 de març del 2010

LA LLIBERTAT QUE NECESSITES, DE FRANCESC TORRALBA



"La llibertat no és un estat. És una lluita. No és un regal, ni un obsequi que s'entrega gratuïtament. És una conquesta."
Els humans tendim a construir gàbies invisibles, és a dir, les que forgem nosaltres mateixos amb la pròpia ment. Ens hi fiquem dins, ens hi acomodem, i ens esforcem per convèncer-nos que s'hi està bé. Però sempre ens acaba brollant un estrany malestar que ens recorda que som captius. Com podem destruir la gàbia i alçar el vol? La llibertat que necessites és el resultat de les lúcides refelxions de Francesc Torralba: un seguit de claus per identificar què ens esclavitza i que ens ajudaran a trobar la manera de guanyar-nos la llibertat.
Francesc Torralba és doctor en Filosofia per la Universitat de Barcelona i doctor en teologia per la Facultat de Teologia de Catalunya. Actualment és director de la càtedra Ethos de la Universitat de Ramon Llull. Ha publicat una cincuantena de llibres i ha estat guardonat amb diversos premis d'assaig, entre els quals cal destacar el Josep Vallverdú, el Joan Maragall i el Serra i Moret.
Participa activament en diversos mitjans de comunicació, col·labora en el programa L'ofici de viure de Catalunya Ràdio i escriu habitualment a l'Avui i La Vanguardia. Entre els seus darrers llibres, cal destacar L'art de saber escoltar (2007), El sentit de la vida (2008) , Planta cara a la mort (2008) i Paraules per ser feliç (2009).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada