L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació. Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.
VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si coleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CLIQUEU AQUÍ www.cansolfajoves.blogspot.com
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES, CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

divendres, 23 d’octubre del 2009

MICHAEL JACKSON 1958-2009. VIDA DE UNA LEYENDA


Aquest llibre és un tribut a lavida la música del rei de pop. Perquè igual que en els casos d'Elvis Presley i de John Lennon, tots recordarem què estàvem fent quan vam saber la seva mort.
Acabava de fer cinquanta anys, però des dels 11 que s'havia convertit en una superestrella i la seva música ja ens acompanyava. Aquest llibre, amb 200 fotografies, recorda la vida d'una llegenda, des dels Jackson 5 fins a la superestrella que figura a la caràtula de Thriller, que avui encara és l'àlbum més venut de tots els temps.
En aquest llibre s'hi analitzen els seus màgics passos de ball que el van convertir en un espectacle sensacional, celebra la música embriagant que el van convertir en el Rei del Pop i segueix el fil de la seva vida fins al seu cruel final.
Autor: Michael Heatley
Editorial: Alianza Editorial
Col·lecció: Libros singulares
ISBN: 978-84-206-8778-0
PVP: 16,50 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada