L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació. Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.
VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si coleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CLIQUEU AQUÍ www.cansolfajoves.blogspot.com
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES, CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

dijous, 15 d’octubre del 2009

L'ÚLTIMA CARTA DE COMPANYS


Avui que es commemora el 69è aniversari de l'afusellament del president de la Generalitat de Catalunya, Lluís Companys, a mans dels soldats franquistes al castell de Montjuïc, us proposem aquesta novel·la del periodista Toni Soler centrada en la seva figura, la de l'únic president democràticament escollit de tot Europa que va ser assassinat pel feixisme.
I és que l’any 2015, un mosso d’esquadra rep un encàrrec molt delicat: modificar el passat, i anar a rescatar el President Companys del castell de Montjuïc.
I què hi fa Lluís Companys prenent un mojito rere l’altre en un bar del Raval, a la Barcelona mestissa de l'any 2015? El president màrtir ha estat rescatat del passat, i encara no se’n sap avenir que a la Generalitat hi mani una dona. Tot i el seu èxit mediàtic, està desconcertat i té por, perquè sap perfectament quin és el motiu ocult pel qual els seus successors l’han fet tornar...
Autor: Toni Soler
Editorial: Columna
Col·lecció: Clàssica
ISBN: 978-84-664-1046-5
PVP: 18 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada