L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació. Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.
VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si coleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CLIQUEU AQUÍ www.cansolfajoves.blogspot.com
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES, CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

dimecres, 7 d’octubre del 2009

MEMÒRIES (II). TEMPS DE CONSTRUIR (1980-1993)


L'aparició del primer volum de les memòries de Jordi Pujol, l'any 2007 va tenir un gran ressò popular. En aquest segon volum, que comença amb la investidura com a president de la Generalitat, Pujol aporta la seva visió d’episodis crucials de la nostra història recent, com el 23-F i el paper d’alguns polítics en l’intent de cop d’estat; la solitud d’Adolfo Suárez; la querella de Banca Catalana vista com una “jugada indigna” del govern de Madrid; la complexa situació de CiU davant el referèndum de l’OTAN; el fracàs de l’Operació Reformista; la creació de TV3 enmig d’entrebancs constants; els Jocs Olímpics de Barcelona, i també el seu relleu dins de Convergència.
Aquest llibre aporta dades noves, converses fins ara desconegudes i documents inèdits, que permeten fer-se una idea més completa de l’empremta de Jordi Pujol en uns anys decisius per a la consolidació de la democràcia.
Autor: Jordi Pujol
Editorial: Proa
Col·lecció: Perfils, 2
ISBN : 978-84-8437-795-5
PVP: 23,95 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada