L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació. Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.
VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si coleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CLIQUEU AQUÍ www.cansolfajoves.blogspot.com
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES, CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

diumenge, 6 de setembre del 2009

LA ISLA BAJO EL MAR

La nova novel·la d'aquesta reconeguda escriptora xilena ens explica la història de Zarité, una mulata del Santo Domingo de tres segles enrera.Venuda com a esclava als nou anys, la jove aconseguirà la llibertat i la felicitat superant les nombroses trampes que li posa el destí.
Zarité treballa d'esclava a la plantació de sucre del francès Valmorain i, rodejada de personatges que l'ajuden o la frenen en la seva vida, acabarà fugint amb Valmorain en un primer pas per a recuperar la dignitat.
La novel·la ens narra quatre dècades de la vida d'aquesta dona i reconstrueix les condicions de vida dels esclaus i la seva continuada lluita per la llibertat.

Autora: Isabel Allende
Editorial: Plaza y Janés
ISBN:9788401341939
PVP: 23,90 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada