L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació. Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.
VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si coleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CLIQUEU AQUÍ www.cansolfajoves.blogspot.com
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES, CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

divendres, 18 de setembre del 2009

BOLETS EN TEMPS DE CRISI


Bolets en temps de crisi és la guia imprescindible i definitiva per trobar bolets deliciosos a qualsevol racó de la geografia catalana, sigueu on sigueu, en qualsevol època de l’any i sense haver-vos de desplaçar ni gastar diners.Cap bosc ni cap bolet no se us podrà resistir si observeu i llegiu detingudament tota la informació que s’amaga en aquestes pàgines. Us oferim en primícia una radiografia completa de Catalunya amb tot el territori al descobert, comarca per comarca, bolet a bolet. Hi trobareu mapes, explicacions detallades, acurades descripcions de més de 50 espècies comestibles, consells, fotografies, secrets i calendaris de recol·lecció que us convertiran en autèntics experts en bolets, boscos i territori. La natura us està esperant! Què més podeu demanar?
Per primer cop, una guia de bolets en forma d’atles boletaire.
Molta sort i bona caça!
Autor: Marc Estévez
Editorial: Ara Llibres
ISBN: 9788492552061
PVP: 18 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada