L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació. Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.
VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si coleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CLIQUEU AQUÍ www.cansolfajoves.blogspot.com
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES, CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

dijous, 28 d’octubre del 2010

¿QHE HACE UNA PERSONA COMO TÚ EN UNA CRISIS COMO ESTA?, DE LEOPOLDO ABADÍA

Si et preocupa la situació actual, su tampoc arribes a final de mes o no sap què fer els teus estalvis, si ets un dels més de quatre milions d'aturats, aquest és el teu llibre.
Hi trobaràs tots els secrets per a sobreviure a la priera gran crisi del segle XXI i resoldràs els teus dubtes sobre economia.
L'autor de La crisis Ninja ens explica i aconsella com gestionar la nostra economia domèstica, buscar feina, conciliar la vida familiar i laboral, a més d'animar-nos a emprendre la nostra pròpia empresa. I tot amb el seu divertit i inimitable to proper, irònic i desendafadat.
L'optimisme i les ganes de treballar són les claus per a canviar la teva situació. No et pocs quedar aturat i llegeix aquest llibre. Abadía, el gurú de l'economia, t'ajuda a tirar endavant treient el millor de tu.

Títol: ¿Qué hace una persona como tú en una crisis como esta?
Autor: Leopoldo Abadía
Editorial: Espasa
ISBN: 978-84-670-3440-0
PVP: 17,90 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada