L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació. Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.
VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si coleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CLIQUEU AQUÍ www.cansolfajoves.blogspot.com
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES, CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

dissabte, 2 d’octubre del 2010

ÀNGEL CAIGUT, D'ASA SCHWARZ

Una nit, Nova Barakel, activista de Greenpeace, entra sigil·losament dins del luxós apartament del president de Vattenfall –una de les empreses més grans i poderoses de Suècia– amb la intenció d'omplir-li les parets amb grafits de denúncia: “Assassí!”, “Els teus diners estan tacats de sang!”. Però un cop dins, Nova descobreix que l'home, la seva dona i el gos han estat assassinats d'una manera brutal. Pocs dies després, apareix assassinat un altre president d'una multinacional.
En la investigació dels crims, Nova esdevé la principal sospitosa i es veu forçada a fugir de la policia. Al mateix temps, la protagonista haurà d'afrontar la mort de la seva mare, amb qui mantenia una relació complicada.
Uns misteriosos esdeveniments relacionen la mort de la seva mare amb els sàdics assassinats dels presidents de les multinacionals.
 
Títol: Àngel caigut
Autora: Asa Schwarz
Editorial: Columna
Col·lecció: Clàssica, núm. 853
ISBN: 9788466412889
PVP: 18,50 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada