L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació. Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.
VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si coleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CLIQUEU AQUÍ www.cansolfajoves.blogspot.com
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES, CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

dijous, 17 de juny del 2010

EL PRIMER DIA, DE MARC LEVY

Marc Levy, l'autor francès que ha fascinat més de 15 milions de lectors, torna amb una meravellosa història d'amor i aventures.
La Keira és francesa, tenaç i independent. L'arqueologia és la seva passió i vol trobar el primer homínid que va caminar sobre la Terra.
L'Adrian és un astrònom anglès, intel·ligent i solitari. El seu somni és arribar a contestar la pregunta que s'ha fet des que era un nen: quina va ser la primera estrella?
Junts viuran una extraordinària aventura que els durà des del llac Turkana, al cor de l'Àfrica, fins a les llunyanes muntanyes de la Xina. Junts recorreran el món i buscaran respostes a les seves preguntes, sense adonar-se que el que de veritat busquen és, potser, l'amor.

Títol: El primer dia
Autor: Marc Levy
Editorial: Columna
Col·lecció: Clàssica, núm. 847
ISBN: 978-84-664-1271-1
PVP: 20,50 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada