L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació. Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.
VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si coleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CLIQUEU AQUÍ www.cansolfajoves.blogspot.com
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES, CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

dilluns, 20 de juliol del 2009

PENSAR BIEN, SENTIRSE BIEN


La premissa d'aquest llibre és que si penséssim millor, actuaríem i ens sentiríem millor. Però, com hem de pensar millor i allunyar-nos de la irracionalitat que ens fa tant de mal?
Com a terapeuta, l'autor ha descobert que, si bé és cert que la ment és la causa del nostre patiment, també ho és el fet que som capaços de revertir el procés mental negatiu. La ment humana no és exacta ni infal·lible a l'hora de processar la informació, però, afortunadament, tenim la facultat d'adonar-nos dels nostres errors i desaprendre allò que vam aprendre.
Aquest llibre és una proposta seriosa i fonamentada per a començar a pensar en un mateix d'una forma més racional i saludable i aconseguir desenvolupar el nostre potencial humà plenament.
Autor: Walter Riso
Editorial: Zenith Editorial
Col·lecció: Biblioteca Walter Riso
ISBN: 978-84-08-06366-7
PVP: 14 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada