L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació. Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.
VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si coleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CLIQUEU AQUÍ www.cansolfajoves.blogspot.com
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES, CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

dissabte, 11 de juliol del 2009

ABOLIM LA BANCA


"Escric en aquestes pàgines per fer públic que he expropiat 492.000 euros a 39 entitats bancàries a través de 68 operacions de crèdits. Incloent interessos de demora, la xifra actual del deute és de més de 500.000 euros que no pagaré".
Aquesta és la confessió pública de l'activista català Enric Duran, molt implicat en moviments com la consulta per l'abolició del deute extern, el moviment de resistència global, la campanya contra el Banc Mundial o contra l'Europa del Capital i que fa uns mesos va sorprendre tothom en donar a conèixer que havia expropiat aquest nombrós grup de bancs per reivindicar una nova forma de desobediència civil a l'altura dels temps que corren. En aquest llibre ens explica el com i el perquè de la seva acció i les alternatives al sistema actual, en crisi esclatant.
"Quan el finançament al consum i l'especulació són dominants a la nostra societat, què millor que "robar" als que ens roben i repartir els diners entre els grups que ho denuncien i construeixen alternatives?" es pregunta.
Autor: Enric Duran
Editorial: Ara Llibres
ISBN: 9788492552672
PVP: 16,95 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada