L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació. Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.
VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si coleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CLIQUEU AQUÍ www.cansolfajoves.blogspot.com
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES, CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

dilluns, 16 de març del 2009

ESPERADME EN EL CIELO



Maruja Torres ha escrit un conte per a adults sobre la felicitat de no rendir-se mai.
La narradora i protagonista es reuneix al Més Enllà amb els seus amics Terenci i Manolo. Junts poden tornar al passat, revisitar els escenaris de la seva educació sentimental, i també desplaçar-se instantàniament a qualsevol punt que desitgin. Dels portals del Raval barceloní de la postguerra a les estores màgiques de Sabú i el Gran Visir; del parc del Retiro madrileny als somnis daurats de Hollywood, passant per Alexandria, i mai gaire lluny dels cines de barri. Tot adquireix una atmosfera màgica, i els tres amics viuen una aventura en la qual la protagonista tan aviat és la Wendy de Peter Pan com Alícia al País de les Maravilles, però, malgrat això, arriba l'hora dramàtica d'afrontar un gran dilema moral. Encara que l'estat en què es troben els dóna molts avantatges, no poden influir sobre la conducta dels vius, i, tot i això, no tindran més remei que unir forces en un decisivo esforç comú.
Aquest llibre va obtenir el Premi Nadal 2009 i és una obra amb la qual Maruja Torres consagra el seu talent de narradora tot fent un ús fascinant de la llibertat de gèneres.
Autora: Maruja Torres
Editorial: Ediciones Destino
Col·lecció: Áncora y Delfín, núm. 1144
ISBN: 978-84-233-4131-3
PVP: 18,50 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada