L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació. Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.
VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si coleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CLIQUEU AQUÍ www.cansolfajoves.blogspot.com
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES, CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

divendres, 20 de març del 2009

SEGUIR SIN TI


Aquest és un llibre sobre la recerca de l'amor autèntic, el que ens permet dir "amb tu puc ser jo mateix".
Irene és una prestigiosa terapeuta de parelles que ha dedicat tota la seva carrera professional a investigar sobre els mecanismes de l'amor i a ajudar els seus pacients a recuperar la confiança en els mmateixos després d'una ruptura. La seva vida familiar i personal, aparentment ordenada i tranquil·la, es trenca el dia en què, fent cas omís de les paraules sàvies de la seva àvia Justina quan deia "mai busquis allò que no toca, perquè pots trobar allò que no vols" descobreix en una butxaca de la jaqueta del seu marit Luis la factura d'un hotel en què va estar-hi acompanyat d'una altra dona...
A partir d'aquest moment, la vida d'Irenen comença un procés com el que ella ha ajudat a fer als seus pacients per acceptar el final de la seva relació i el camí de descoberta d'un nou amor, que li farà trobar-se amb situacions que la permetran descobrir-se a ella mateixa i, per sobre de tot, aprendre a escollir.
Jorge Bucay és un psicoterapeuta autor de grans èxits internacionals i Silvia Salinas és especialista en psicoteràpia de parelles.
Autors: Jorge Bucay, Silvia Salinas
Editorial: Nuevo Extremo
Col·lecció: Integral Inspiraciones
ISBN: 978-84-9867-427-9
PVP: 16 euros

1 comentari:

  1. Holes!! primer que tot, felicitats pel vostre bloc!! el trobo molt interessant!!

    aquest llibre me'l vagi llegir i em va agradar molt!!!!! bé, de fet el J. Bucay és el meu autor preferit!!!! i amb la Silvia Salinas formen un bon equip!!!!

    El llibre anterior que van fer tots dos és diu "AMARSE CON LOS OJOS ABIERTOS" i aquest també és boníssim!!! potser m'atreviria a dir, que és millor que aquest!!!!

    Els recomano tots dos!!

    Felicitats un altre cop!!us seguiré llegint!!

    ResponElimina