L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació. Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.
VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si coleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CLIQUEU AQUÍ www.cansolfajoves.blogspot.com
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES, CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

diumenge, 18 de març del 2012

HOMES D'HONOR, DE XAVIER BOSCH




Periodisme d’investigació, poder, intriga, corrupció, sexe clandestí i acció en una nova novel·la del periodista Dani Santana.
I és que se sabrà mai tot del Dani Santana? L’exdirector del diari Crònica condueix ara un programa d’investigació i d’entrevistes a la televisió. Fugint d’uns problemes, se’n troba uns de nous. Tuzza Talese, una siciliana temperamental que ha destapat els secrets de la Cosa Nostra, acudeix al seu programa i li capgira la vida. Un testimoni de l’incendi del Liceu s’adreça al periodista amb una revelació incòmoda, lluny de la versió oficial. Per si no en tingués prou, el programa descobreix que l’heroi indiscutible del país, el pare de l’alcalde de Barcelona, no ho va explicar tot sobre el seu exili.
Periodisme d’investigació, poder, intriga, corrupció, sexe clandestí i acció en una nova novel·la del periodista Dani Santana.

Títol: Homes d'honor
Autor: Xavier Bosch
Editorial: Proa
Col·lecció: A tot vent, 567
ISBN: 9788475882611
PVP: 19 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada