L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació. Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.
VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si coleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CLIQUEU AQUÍ www.cansolfajoves.blogspot.com
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES, CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

dijous, 9 de juny del 2011

14 D'ABRIL. MACIÀ CONTRA COMPANYS, DE TONI SOLER

Macià i Companys són dues maneres d'entendre la política i el catalanisme que el 14 d'abril de 1931 van protagonitzar una revolució de dues cares.
Macià i Companys són dues personalitats carismàtiques, dues maneres d'entendre la política i el catalanisme, que el 14 d'abril de 1931 van protagonitzar una revolució de dues cares.
Durant tres dies, Catalunya va ser una república sobirana, però les febleses i les divisions internes van obligar Macià a conformar-se amb un règim autonòmic que es va batejar amb un nom gairebé oblidat: Generalitat de Catalunya.
Aquesta és la història de dos homes, tres dies i un debat que avui és més vigent que mai.
Títol: 14 d'abril. Macià contra Companys
Editorial: Columna
Col·lecció: No ficció
ISBN: 978-84-6641-378-7
PVP: 17 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada