L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació. Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.
VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si coleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CLIQUEU AQUÍ www.cansolfajoves.blogspot.com
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES, CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

dijous, 21 d’abril del 2011

AMB CONTE! EL LLIBRE DE CONTES DE CRACKÒVIA


Voleu viatjar a un món fantàstic? Voleu passar l'estona envoltats de princeses, follets, fades, dracs i monstres? Voleu llegir històries magnífiques que acaben amb una excel·lent lliçó sobre com viure la vida i ser una persona de profit? Doncs seguiu buscant i compreu-vos un llibre de contes com Déu mana.
Ara, si voleu riure una estona imaginant què passaria si els personatges més coneguts del Crackòvia aterressin al món dels contes, llavors no us heu equivocat. Prepareu-vos per seguir les aventures de la Caputxeta Blaugrana, el Peter Pim Pam, el Messifet, el Mourinhotxo i molts altres! Bé, potser no tants, quatre o cinc més. Però sempre està bé acabar dient: i molts altres! Doncs va, ho fem: i molts altres!

Títol: Amb conte! el llibre de contes del Crackòvia
Autors: DDAA
Editorial: Columna
Col·lecció: Clàssica
ISBN: 978-84-6641-377-0
PVP: 19,50 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada