L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació. Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.
VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si coleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CLIQUEU AQUÍ www.cansolfajoves.blogspot.com
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES, CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

dijous, 27 de gener del 2011

QUAN LA VIDA PUJA A LA BÀSCULA, DE PILAR SENPAU

Per perdre pes és tan important el que mengem com el que sentim. En èpoques en què patim molt d’estrès pot passar que, sense menjar més del compte, ens engreixem. En molts casos, per tant, caldrà fer alguna cosa més que una dieta. Caldrà estar atent a les nostres emocions i conèixer de quina manera incideixen en la nostra fisiologia. L’estrès, per exemple, sol fer créixer el dipòsit de greix abdominal. Cal saber-ho, i cal saber, també, de quina manera l’alimentació pot ajudar-nos a modificar l’estat anímic.

Quan algú pateix, és difícil saber el destí que tindrà una galeta dins el seu organisme. En el camí que triï la galeta, hi intervenen molts factors fisiològics comuns a tots nosaltres, però també hi té molt a veure el factor individual, aquest teixit personal que ens fa únics.
En aquest llibre hi trobareu una acurada explicació sobre els efectes de l'estat d'ànim sobre el pes corporal i les dietes.

Títol: Quan la vida puja a la bàscula
Autora: Pilar Senpau
Editorial: Pòrtic
Col.lecció: Atrium
ISBN: 978-84-9809-167-0
PVP: 16,50 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada