L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació. Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.
VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si coleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CLIQUEU AQUÍ www.cansolfajoves.blogspot.com
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES, CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

divendres, 24 de desembre del 2010

RIÑA DE GATOS. MADRID 1936, D'EDUARDO MENDOZA

Un anglàs lanomenat Anthony Whitelands arriba a bord d'un tren al Madrid convuls de la primavera de 1936. Haurà d'autenticar un quadre desconegut, pertanyent a un amicde José Antonio Primo de Rivera, el valor económic dels quals pot resultar determinant per a afavorir un canvi polític crucial en la història d'España. Amors turbulents amb dones de diferents classes socials distrauen al crític d'arte sense donar-li temps de calibrar como es van multiplicant els seus perseguidors: policies, diplomàtics, polítics i espies en una atmosfera de conspiració i de bullangues. Una novella d'aventures, espionatge i amor al Madrid immediatament previ a la Guerra Civil.
Les dots narratives excepcionals d'Eduardo Mendoza combinen a la perfecció la gravetat dels successos narrats amb la presència, molt subtil, del seu conegut sentiit del l'humor, ja que toda tragèdia també és part de la comèdia humana.

Títol: Riña de gatos. Madrid 1936
Autor: Eduardo Mendoza
Editorial: Planeta
ISBN: 978-84-08-09725-9
PVP: 21,50 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada