L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació. Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.
VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si coleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CLIQUEU AQUÍ www.cansolfajoves.blogspot.com
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES, CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

diumenge, 21 de novembre del 2010

SAHARAUIS. LA MIRADA EN EL EXILIO, DE TONI NAVARRO I AITOR SEBELÓN

El problema irresolt que va provocar l'accelerada descolonització espanyoladel Sàhara i l'ocupació marroquina de fet d'aquest territori ha tornat a esclatar aquests dies a El Aaiun.
Per aquest motiu us acostem el llibre Saharauis, la mirada en el exilio, dirigit i coordinat per Toni Navarro i Aitir Sebelón, que forma part del projecte La Mirada Descubierta, junt amb un documental que tracta que siguin els mateixos saharauis els qui transmetin la seva forma de vida, la seva situació, les seves opinions i la seva realitat.
Aquest projecte vol mostrar realitats injustes i oblidades de la resta del món. En el cas de Saharauis, la mirada en el exilio, Toni Navarro i Aitor Sebelón, amb la col·laboració de David Moreno i Paula  Arola, van visitar campaments del Sahara Occidental  en territori algerià per a filmar un documental. Al mateix temps, van organitzar un taller de fotografía estenopeica amb els nens de la comunitat. Els van ensenyar a fabricar càmeres rudimentàries de cartró i els  van concedir tota la llibertat per a fotografiar el que volguessin. El resultat en són unes imatges commovedores, que es recullen en aquest llibre. A més de les fotografies, el llibre inclou textos fruit d'un taller d'escriptura. 
Un llibre que també inclou el DVD de 41 minuts amb el documental gravat als campaments d'Algèria i al territori alliberat de Tifariti que ens mostra la lamentable i penosa situació que viu el poble saharaui des de fa més de trenta anys.


Títol: Saharauis. La mirada en el exilio
Autors: Toni Navarro i Aitor Sebelón

Editorial: Arola editors
Col·lecció: La mirada descubierta, núm. 1
ISBN: 9788492408429
PVP: 20 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada