L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació. Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.
VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si coleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CLIQUEU AQUÍ www.cansolfajoves.blogspot.com
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES, CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

dimecres, 15 de setembre del 2010

PRIMERA GUIA DEL BOLETAIRE, DE RAMON PASCUAL

De guies de bolets n’hi ha moltes i en Ramon Pascual ha escrit, entre d’altres Guia de bolets dels Països Catalans, Mapa dels bons bolets a Catalunya i Guia de bolets per a nois i noies, sovint amb la col·laboració de Núria Duran. Feia falta però una guia adreçada particularment al boletaire il·lusionat que comença el camí per aquest apassionant món dels bolets. Aquesta guia, intencionadament innovadora, està pensada, tal com s’expressa en el pròleg “per poder fer collites més bones i variades, sense córrer riscos innecessaris i gaudir cada cop més d’aquesta magnífica afició que ens uneix a tots”.

Títol: Primera gruia del boletaire
Autor: Ramon Pascual
Editorial: Cossetània
Col·lecció: Physis
ISBN: 9788497917544
PVP: 12,80 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada