L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació. Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.
VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si coleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CLIQUEU AQUÍ www.cansolfajoves.blogspot.com
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES, CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

dimecres, 13 de gener del 2010

LA HORA DE LOS SENSATOS: UNA SOLUCION PRACTICA A TODOS LOS PROBLEMAS QUE NOS HA TRAIDO LA CRISIS


Primer ens va explicar la crisi i ara ens dóna les claus per a superar-la. Leopoldo Abadía ens proposa, en el seu nou llibre, les millors solucions per a sortir de la crisi, i ho fa des d'un punt de vista optimista, positiu i sensat.
Abadía demostra a La hora de los sensatos que no cal ser un gurú de l'economia per a entendre que el sentit comú és la clau per a tirar endavant.
Després de La Crisis Ninja, el llibre espanyol de no ficció més venut al año 2009 (150.000 exemplars), Leopoldo Abadía llança, amb el seu to personal, proper i desenfadat, una mirada reflexiva i crítica, no només de l'economía, sinó també del món de la política i de la societat.
En les intervenciones a premsa, ràdio i televisió, aquest economista revela a la gent un nou punt de vista sobre l'actualitat bsant-se en una primordial creença en el sentit comú, en la senzillesa escrita, en la comprensió de l'anàlisi i el judici dels fets i en la «traducció» de l'economia al llenguaje quotidià, cosa que li ha permès fer accessible l'economia i el llenguatge financer a tot tipus de persones.
Títol: La hora de los sensatos
Autor: Leopoldo Abadía
Editorial: Espasa-Calpe
ISBN: 978-84-670-3251-2
PVP: 17.90 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada