L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació. Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.
VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si coleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CLIQUEU AQUÍ www.cansolfajoves.blogspot.com
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES, CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

divendres, 27 de novembre del 2009

PACK EL SÍMBOL PERDUT, EDICIÓ LIMITADA AMB ESTOIG


Edició linitada que conté el llibre El símbol perdut en edició de regal i tapa dura, un llibret que recull els millors enigmes per resoldre sobre la trilogia de Robert Langdon, un llapis per resoldre els enigmes i una butlleta per participar en el sorteig d'un viatge a Washington per a dues persones.
Magnífic entramat d’històries plenes de símbols arcaics i enigmes per desxifrar, El símbol perdut és una novel·la trepidant carregada d’intriga que sorprèn a cada pàgina. Perquè, com descobrirà Robert Lagndon, no hi ha secret més extraordinari que aquell que ens descobreix allò que ja teníem a la vista.
Autor: Dan Brown
Editorial: Empúries
ISBN: 978-84-9787-458-8
PVP: 24,95 euros

UNA TEMPESTA


Una escriptora que es dirigeix a fer una xerrada literària en un poblet del Pirineu es troba a la carretera amb una ambulància, en plena tempesta. Els conductors porten un jove que ha tingut un accident i acaba de morir. L'únic indici per esbrinar-ne la identitat és un mòbil, on hi ha el darrer missatge que ha rebut: "Dx bcll l frn, pr si no vns xrrda. S vls vnr, rcrd : l cstll, 7". Una indagació en la relació de l'autor amb els seus lectors i amb la pròpia obra. Mescla de comèdia, intriga i introspecció amb maestria.
Autora: Imma Monsó
Editorial: La Magrana
Col·lecció: Les ales esteses, núm. 279
ISBN: 9788474100518
PVP: 18 euros

dimecres, 18 de novembre del 2009

L'HOME DELS PIJAMES DE SEDA


Palamós, estiu del 1962. Truman Capote acabava de comprar dues ampolles de ginebra, una de vermut sec i unes olives en una pastisseria del carrer Major de Palamós quan va descobrir en un diari de la llibreria del davant que la seva gran amiga Marilyn Monroe havia mort a causa d’una sobredosi de somnífers.

Així comença aquesta novel•la, en què l’autor recrea els tres llargs estius (d’abril a octubre) que Capote va passar a la Costa Brava, redactant la que estava convençut que seria la seva obra mestra, A sang freda. L’autor nord-americà, a qui li agradava escriure al llit, amb els seus pijames de seda i un llapis de punta fina, es va refugiar a Palamós, fugint de les festes de Manhattan on era l’estrella convidada. S’hi va instal•lar amb Jack, la seva parella, i la companyia d’un buldog vell, un caniche blanc i una gata siamesa. La seva estada va passar pràcticament desapercebuda i només se’n té constància per unes línies a la revista local Proa i pel testimoni d’alguns palamosins.
La novel•la de Màrius Carol ens descobreix com era la Costa Brava de Capote, el neguit de l’escriptor per saber si els dos criminals de la matança de Kansas en què es va inspirar acabarien penjats o no, i també el cercle d’amistats que el van venir a visitar, entre les quals hi havia Lee Radziwill, la germana de Jacqueline Kennedy, que va comprometre’s a portar el president a passar un dies en aquell racó de la Mediterrània, pocs mesos abans de l’atemptat a Dallas.
Aquesta novel·la ha estat guanyadora del Premi Prudenci Bertrana 2009.
Autor: Màrius Carol
Editorial: Columna
Col·lecció: Clàssica
ISBN: 978-84-664-1088-5
PVP: 19,95 euros

ESTOIG TRILOGIA MILLENIUM


La implacable hacker i investigadora Lisbeth Salander i l'incorruptible periodista Mikael Blomkvist viuent tres accelerades aventures que esdevenen una de sola en la seva lluita contra el submón de la policia secreta ueca lligat amb el crim organitzat. El carisma d'aquesta parella ha captivat a més de 12 milions de lectors a tot el món.

Per primera vegada en una caixa, els tres volums de la trilogia d'Stieg Larsson, Millenium: Els homes que no estimaven les dones, La noia que somiava un llumí i un bidó de gasolina i La reina al palau dels corrents d'aire, els líders indiscutibles a les llistes d'èxits.
Autor: Stieg Larsson
Editorial: Columna
Col·lecció: Clàssica
ISBN: 978-84-664-1115-8
PVP: 67'50 euros

dilluns, 9 de novembre del 2009

COLOM. 500 ANYS ENGANYATS


Des dels Estats Units d’Amèrica, Charles J. Merrill, professor de la universitat de Mount Saint Mary, ha estudiat durant divuit anys tota la informació i les teories existents sobre els orígens de Cristòfol Colom. Per tant, les seves conclusions, publicades a l’estat de Washington el 2008 amb el títol Colom of Catalonia: Origins of Cristopher Colombus revealed, no són fruit de l’apassionament propi de qui vol «llaurar cap a casa». Amb aquest llibre, Merrill demostra amb rigor que el descobridor d’Amèrica era un català que mantenia una antiga enemistat vers la família dels Reis Catòlics, i per això els monarques van ocultar la catalanitat de Colom i van fomentar la idea que era italià. La mentida va guanyar credibilitat perquè es va anar repetint de forma autoritzada fins que es va convertir en un dogma històric. Però, com diu l’autor: «Fins a cert punt, és possible que el mateix Colom i la seva família acceptessin aquest engany. Devien tenir-hi les seves raons. Però no hi ha cap motiu perquè nosaltres hi estiguem d’acord
Aquest estudi és una nova aportació al procés de revisió històrica de la catalanitat de Cristòfor Colom. Si bé els primers treballs que ho plantejaven, com els de Jordi Bilbeny, van causar un gran impacte, ara investigació rera investigació, aquesta atribució feta per historiadors d'origens i nacionalitats diferents, va prenent forma i consistència.
Autor: Charles J. Merrill
Editorial: Cossetània
Col·lecció: El Tinter, 99
ISBN: 978-84-9791-567-0
PVP:18,90

dijous, 5 de novembre del 2009

LA BAILARINA Y EL INGLÉS


Aquesta és la insòlita aventura d'un britànic, nascut a l'Índia, en temps de la Segona Guerra mundial.
Masters és nomenat, sense cap experiència, cap de la policia de Jay Town. Somnàmbul, enamorat de la ballarina Lalita Kadori i amo de "Henry II", l'arma amb què es comet un crim, assisteix perplex a un canvi sobtat del seu destí en el qual les seves relacions només semblen jugar-hi en contra.Així doncs, es veu immers en una conspiració que portar-lo a la presó sense que acabi d'entre què ha passat.
Colonitzadors i independentistes protagonitzen aquesta novel·la plena d'intriga i traïció, que ha estat finalista del Premio Planeta 2009.
Autor: Emilio Calderón
Editorial: Planeta
Col·lecció: Autores Españoles e Iberoamericanos
ISBN: 978-84-08-08924-7
PVP: 21 euros

CONTRA EL VIENTO


La nena Sâo, nascuda per a treballar, com totes les de la seva aldea, decideix construir-se una vida millor a Europa. Després d'aprendre a aixecar-se un cop i un altre, trobarà una amistat nova en una dona espanyola que s'ofega en les seves inseguretats. Sâo li tornarà les ganes de viure i juntes construiran un vincle indestructible, que les farà fortes.
Contra el viento és una commovedora història d'amistat entre dues dones que viuen en mons oposats narrada amb la bellesa de la realitat. Una novel·la plena de sensibilitat per a lectors afamats d'aventura i emoció.
Aquesta novel·la ha estat la guanyadora del Premi Planeta 2009.
Autora: Ángeles Caso
Editorial: Planeta
Col·lecció: Autores Españoles e Iberoamericanos
ISBN: 978-84-08-08923-0
PVP: 21 euros