L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació. Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.
VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si coleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CLIQUEU AQUÍ www.cansolfajoves.blogspot.com
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES, CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

divendres, 27 de novembre del 2009

PACK EL SÍMBOL PERDUT, EDICIÓ LIMITADA AMB ESTOIG


Edició linitada que conté el llibre El símbol perdut en edició de regal i tapa dura, un llibret que recull els millors enigmes per resoldre sobre la trilogia de Robert Langdon, un llapis per resoldre els enigmes i una butlleta per participar en el sorteig d'un viatge a Washington per a dues persones.
Magnífic entramat d’històries plenes de símbols arcaics i enigmes per desxifrar, El símbol perdut és una novel·la trepidant carregada d’intriga que sorprèn a cada pàgina. Perquè, com descobrirà Robert Lagndon, no hi ha secret més extraordinari que aquell que ens descobreix allò que ja teníem a la vista.
Autor: Dan Brown
Editorial: Empúries
ISBN: 978-84-9787-458-8
PVP: 24,95 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada