L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació. Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.
VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si coleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CLIQUEU AQUÍ www.cansolfajoves.blogspot.com
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES, CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

dijous, 10 de desembre del 2009

CALENDARI DELS PAGESOS 2010


Almanac que manté encara el mateix format que als seus inicis, 149 anys després de la seva primera publicació. Les dates de fires, mercats i festes majors, el santoral, les pràctiques agrícoles que convé realitzar segons l'època de l'any o dades astrològiques, com ara el cicles de la lluna, són els continguts clàssics de tot almanac que segueixen apareixent al Calendari dels Pagesos.

Poesies, refranys i articles diversos acaben d'adobar una publicació que té la seva senya d'identitat a una curiosa roda perpètua que apareix any rere any a la seva coberta. Es tracta d'una taula inventada segles enrere pel frare Domènec Varni que permet vaticinar com serà, a grans trets, la climatologia de qualsevol any.
Autor: DDAA
Editorial: Publicacions Tomàs
PVP: 2,20 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada