L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació. Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.
VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si coleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CLIQUEU AQUÍ www.cansolfajoves.blogspot.com
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES, CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

divendres, 5 de juny del 2009

NOCTURNA



Un avió procedent de Berlín aterra a Nova York. Alguna cosa no funciona bé des del moment en què aterra. Totes les llums de l'avió estan apagades, ningú respon a les crides de la torre de control, ningú contesta als telèfons mòbils, com si l'avió estés mort...Els vells vampirs han tornat. La lluita entre el bé i el mal torna a encarnar-se en aquestes criatures tan velles com actuals. la lluita desigual entre aquests éssers sobrenaturals i un grup d'herois humans ens arrossega a una història plena d'acció, aliances, traicions i batalles que ens fa reflexionar sobre la condició humana, en la millor tradició de les pel·lícules del seu autor, Guillermo del Toro, creador, entre altres, de l'oscaritzada pel·lícula El laberint del faune.
En una setmana, Mahattan haurà desaparegut. En tres mesos, tot el país. En sis mesos, tot el món...
Autors: Guillermo del Toro i Chuck Hogan.
Editorial: Suma de Letras
ISBN: 978-84-8365-148-3
PVP: 22 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada