L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació. Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.
VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si coleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CLIQUEU AQUÍ www.cansolfajoves.blogspot.com
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES, CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

dimecres, 6 de maig del 2009

LA MAÇONERIA, DELS ORIGENS AL FUTUR


L'Obra Social Caixa de Sabadell organitzà l'any 2005 el que es pot considerar el cicle de conferències i activitats complementàries amb reconeixement acadèmic universitari més complet que s'hagi celebrat a Catalunya sobre temàtica maçònica després de la Guerra Civil. Ara, l'editorial Rafael Dalmau presenta els textos d'aquest cicle, aplegats en forma de llibre.

La maçoneria ha tingut històricament un arrelament profund a Catalunya, amb prohoms i benefactors com ara Rossend Arús o Josep Trueta i presidents de la Generalitat com van ser Lluís Companys i Josep Irla, i des de l'any 1989 existeix el Gran Orient de Catalunya. A més, diversos catalans han tingut i tenen un paper destacat en el conjunt de la maçoneria de l'Estat espanyol.

Tanmateix, les especulacions i polèmiques, sovint frívoles o interessades, han acompanyat sempre i també ara l'univers maçònic; actituds que contrasten amb l'esforç de pedagogia que duen a terme les diverses obediències maçòniques per tal que el fet maçònic sigui percebut per la societat com un associacionisme discret -i no pas secret, com els agrada de matisar als germans i germanes maçons.

Coordinadors: Àngels Casanovas, Jordi Rovira
Editorial: Rafael Dalmau editor
Col·lecció: Nissaga, núm. 21
ISBN: 978-84-2320-727-5
PVP: 20 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada