L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació. Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.
VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si coleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CLIQUEU AQUÍ www.cansolfajoves.blogspot.com
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES, CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

divendres, 18 de febrer del 2011

L'HOME DE LA MALETA, DE RAMON SOLSONA

Un antic músic d’orquestres de ball decideix, un bon dia, fer la maleta i viure un mes a casa de cada una de les seves tres filles. L’home sempre ha anat a la seva i, ara, les filles el sorprenen amb una vida i un models de família que no entén. El món va molt de pressa. Descol·locat però gat vell, mira al seu voltant amb una mirada càustica i explica el que veu en un relat divertit i sense complexos, tal com raja. L’home de la maleta n’ha vist de tots colors i se sent un supervivent, un individualista obsessionat per la família, un espavilat que necessita afecte. Quan menys s’ho espera, les investigacions obertes sobre el seu passat fan un tomb sorprenent que el trasbalsen.
L'home de la maleta ha merescut el premi Sant Jordi 2010 de novel·la.

Títol: L'home de la maleta
Autor: Ramon Solsona
Editorial: Proa
Col·lecció: A tot vent, 551
ISBN: 978-84-7588-220-8
PVP: 20 euros

dijous, 17 de febrer del 2011

1Q84, D'HARUKI MURAKAMI

L’Aomame és una misteriosa jove d’uns trenta anys que assassina maltractadors i que, quan comença la novel·la, està atrapada en un embús, dins d’un taxi, camí de cometre un dels seus homicidis. En una altra escena, en Tengo, un jove escriptor que no ha publicat mai i es guanya la vida fent de professor de matemàtiques, es troba atrapat quan un prestigiós editor li demana que reescrigui l’obra d’una jove promesa. A partir d’aquí, les vides de l’Aomame i en Tengo s’aniran encreuant sense arribar a tocar-se mai, en una novel·la al més pur estil Murakami. Amb el punt just de tendresa i melangia, i plena d’escenes màgiques i personatges inoblidables, desclassats i solitaris, 1Q84 és una novel·la esplèndida i ambiciosa que ens transporta a un Tòquio alternatiu en un any que George Orwell va fer emblemàtic, el 1984. La novel·la potser més esperada de l’autor —acollida arreu del món amb gran expectació—, recupera un dels seus grans temes, el de l’enfrontament de l’individu amb la societat i amb el sistema imperant, i reprodueix un món original, fosc i alhora lluminós, que molts reconeixeran com l’univers narratiu de Haruki Murakami, l'autor de l'exitós De què parlo quan parlo de córrer.

Títol: 1Q84
Autor: Haruki Murakami
Editorial: Empúries
Col·lecció: Narrativa
ISBN: 978-84-9787-686-5
PVP: 26 euros

dimecres, 16 de febrer del 2011

LA VEU DE LA CAPUTXA, DE ROSA M. PLANAS

En Jordi Narbona és un monjo caputxí de Mallorca d’una vintena d’anys que pateix l’exclaustració imposada als ordes religiosos el 1835. Amb la intenció de buscar un aixopluc en monestirs del seu orde, s’embarca cap a Marsella. En aquest trajecte, coneix un antic oficial de marina francès d’origen aristòcrata, Auberon de Quincy, la personalitat carismàtica del qual l’atrau fins al punt de passar a integrar-ne el seu seguici, i de veures designat com l’executor d’una conjura per segrestar el Papa.

Títol: La veu de la caputxa
Autora: Rosa M. Planas
Editorial: Columna
Col·lecció: Clàssica, núm. 856
ISBN: 978-84-6641-080-9
PVP: 18 euros