L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació. Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.
VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si coleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CLIQUEU AQUÍ www.cansolfajoves.blogspot.com
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES, CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

dimecres, 29 de desembre del 2010

L'ARQUEÒLEG, DE MARTÍ GIRONELL


TÍTOL: L'Arqueòleg
AUTOR: Martí Gironell
EDITORIAL: Columna
Col·lecció: Clàssica, núm. 864
ISBN: 978-84-6641-311-4
PVP: 21,50 euros

En la seva tercera novel·la, Martí Gironell tracta per segona vegada en clau de ficció un personatge real, en aquest cas el monjo de Montserrat Bonaventura Ubach, artífex de la Bíblia de Montserrat i del museu de l’Orient Bíblic d’aquest monestir, creat el 1911. En concret, adapta de forma lliure els dos viatges d’Ubach per terres bíbliques, d’Egipte a l’Iraq, plens de riscos físics, que el monjo va emprendre per contrastar les sagrades escriptures amb els seus escenaris reals i aconseguir peces arqueològiques representatives. Alhora, hi afegeix una subtrama que recorre tota l’obra, al voltant de les túniques de la sagrada família de Jesús, la qual accentua el caràcter novel·lesc de la història. Un tret distintiu del llibre és l’entretingut accés del lector als grans referents de la cultura religiosa de la mà d’un personatge històric vinculat a un símbol català com Montserrat, el museu bíblic del qual commemora el seu centenari l’any 2011.

divendres, 24 de desembre del 2010

RIÑA DE GATOS. MADRID 1936, D'EDUARDO MENDOZA

Un anglàs lanomenat Anthony Whitelands arriba a bord d'un tren al Madrid convuls de la primavera de 1936. Haurà d'autenticar un quadre desconegut, pertanyent a un amicde José Antonio Primo de Rivera, el valor económic dels quals pot resultar determinant per a afavorir un canvi polític crucial en la història d'España. Amors turbulents amb dones de diferents classes socials distrauen al crític d'arte sense donar-li temps de calibrar como es van multiplicant els seus perseguidors: policies, diplomàtics, polítics i espies en una atmosfera de conspiració i de bullangues. Una novella d'aventures, espionatge i amor al Madrid immediatament previ a la Guerra Civil.
Les dots narratives excepcionals d'Eduardo Mendoza combinen a la perfecció la gravetat dels successos narrats amb la presència, molt subtil, del seu conegut sentiit del l'humor, ja que toda tragèdia també és part de la comèdia humana.

Títol: Riña de gatos. Madrid 1936
Autor: Eduardo Mendoza
Editorial: Planeta
ISBN: 978-84-08-09725-9
PVP: 21,50 euros

dilluns, 13 de desembre del 2010

BARÇA, ESTEM FENT HISTÒRIA, DE MIGUEL RUIZ I RAÜL LLIMÓS

L’èpica de la Lliga dels 99 punts, el gran triomf al Mundial de Clubs, la conquesta de les supercopes, l’entrega de la millor afició del món: tot amb les fotos inèdites del vestidor
Aquest llibre és un viatge cronològic pel Barça de la temporada 2009-10 i l’inici de la 2010-11, que inclou les fotografies inèdites dels triomfs a les dues Supercopes disputades el mes d’agost, l’experiència inoblidable del Mundial de Clubs disputat el desembre a Abu Dhabi i el llarg camí fins al campionat de Lliga i a les semifinals de la Lliga de Campions.
Després de l’èxit del llibre Barça, el millor any de la nostra vida, els conductors d’aquest trajecte visual, únic i emocionant, tornen a ser els jugadors, tècnics i ajudants del primer equip de futbol.
Es tracta d’un llibre il·lustrat, amb fotografies inèdites de Miguel Ruiz, fotògraf oficial del FCB, i amb textos breus i el record de frases pronunciades pels jugadors i tècnics, recopilats per Raül Llimós, periodista esportiu i conductor del programa «El primer toc» de RAC1, que ens mostren els moments més intensos, de més emoció, alegria, compromís i passió del Barça 2009-10 i sempre amb la mirada més humana sobre els futbolistes en escenaris com el vestidor, les concentracions, els desplaçaments…
Un llibre per completar l’àlbum personal i col·lectiu de records d’un equip de somni. Un llibre oficial del FC Barcelona.


Títol: Barça, estem fent història
Autors: Raül Llimós i Miguel Ruiz
Editorial: Angle Editors
ISBN: 978-84-15002-40-6
PVP: 39 euros