L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació. Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.
VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si coleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CLIQUEU AQUÍ www.cansolfajoves.blogspot.com
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES, CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

diumenge, 28 de novembre del 2010

LA LLIBRERIA PAPERERIA I REGALS CAN SOLFA SERÀ PRESENT A LA FIRA DE NADAL D'ASCÓ DELS DIES 4 I 5 DE DESEMBRE

El nostre establiment, la Llibreria Papereria i Regals Can Solfa, serà present el proper cap de setmana, dissabte 4 i diumenge de desembre, a la segona edició de la Fira de Nadal d'Ascó, amb un estand que se situarà a la Rambla, i on oferirem una mostra de productes de decoració nadalenca i també de regals per a les dates de Nadal i Reis.
La Fira s'obrirà al públic dissabte a les 4 de la tarda, i es tancarà a les 9 del vespre. L'endemà diumenge, l'horari d'obertura serà de 10 del matí a la 1 del migdia i de les 4 de la tarda a les 9 del vespre. Al voltant d'aquesta celebració hi haurà nombroses activitats complementàries: tallers per a petits i grans, parc infantil, exposició de caganers, pujada en globus aerostàtic, tast de brou de Nadal, el grup de teatre Gog i Magog...
Clicant en aquest enllaç teniu tota la programació dels dos dies:

Programa d'actes de la 2a Fira de Nadal d'Ascó

ARA

Avui ha nascut un nou diari, l'ARA. Aquesta nova publicació diària, una aventura agosarada en el món de la premsa escrita actual, ens ofereix una nova perspectiva i una innovadora forma d'entendre la informació, l'opinió i la comunicació, actualitzada al món de la presència immediata i creixent d'internet i de les xarxes socials . 
La primera portada de l'ARA mostra el doctor Moisès Broggi -102 anys, el més veterà dels il·lustres del país- i Graciela Noguera -10 mesos i 28 dies, la primera catalana nascuda aquest 2010-. L'un simbolitza la saviesa venerable i la lluita constant i serena per defensar el país, la democràcia, la pau i la justícia. L'altra és la mirada envers el futur, tot per veure, tot per descobrir! El suplement que l'acompanya, en el qual 83 personalitat de tot el món li donen la benvinguda esdevé una original forma de compartir consells, il.lusions, records i els millors desitjos amb els seus nous lectors.

diumenge, 21 de novembre del 2010

SAHARAUIS. LA MIRADA EN EL EXILIO, DE TONI NAVARRO I AITOR SEBELÓN

El problema irresolt que va provocar l'accelerada descolonització espanyoladel Sàhara i l'ocupació marroquina de fet d'aquest territori ha tornat a esclatar aquests dies a El Aaiun.
Per aquest motiu us acostem el llibre Saharauis, la mirada en el exilio, dirigit i coordinat per Toni Navarro i Aitir Sebelón, que forma part del projecte La Mirada Descubierta, junt amb un documental que tracta que siguin els mateixos saharauis els qui transmetin la seva forma de vida, la seva situació, les seves opinions i la seva realitat.
Aquest projecte vol mostrar realitats injustes i oblidades de la resta del món. En el cas de Saharauis, la mirada en el exilio, Toni Navarro i Aitor Sebelón, amb la col·laboració de David Moreno i Paula  Arola, van visitar campaments del Sahara Occidental  en territori algerià per a filmar un documental. Al mateix temps, van organitzar un taller de fotografía estenopeica amb els nens de la comunitat. Els van ensenyar a fabricar càmeres rudimentàries de cartró i els  van concedir tota la llibertat per a fotografiar el que volguessin. El resultat en són unes imatges commovedores, que es recullen en aquest llibre. A més de les fotografies, el llibre inclou textos fruit d'un taller d'escriptura. 
Un llibre que també inclou el DVD de 41 minuts amb el documental gravat als campaments d'Algèria i al territori alliberat de Tifariti que ens mostra la lamentable i penosa situació que viu el poble saharaui des de fa més de trenta anys.


Títol: Saharauis. La mirada en el exilio
Autors: Toni Navarro i Aitor Sebelón

Editorial: Arola editors
Col·lecció: La mirada descubierta, núm. 1
ISBN: 9788492408429
PVP: 20 euros

diumenge, 14 de novembre del 2010

NO ERA LLUNY NI DIFÍCIL, DE JOAN MARGARIT

Un nou llibre de poemes del poeta català més popular en l'actualitat, del Joan Margarit més madur, més depurat i més exacte. En aquest darrer poemari, Joan Margarit arriba al límit del que és pot dir d’una manera intel·ligible per il·luminar alguna veritat, convençut que la veritat ordena i, per tant, tranquil·litza. A No era lluny ni difícil tenim poemes amb títols tan expressius i tant propis del nostre poeta com “L’amor tindrà l’última paraula”, “La part més fosca del camí”, “Joves en la nit”, “Lírica dels setanta anys” o “Meditació de Vil·la Joana”. Es tracta d’un llibre sobre l’edat que parla a totes les edats, que parla de la vida, de la mort, del sexe i de com tot el que pot dinamitar els cors dels homes i les dones els pot donar també l’escalf que necessiten.



Títol: No era lluny ni difícil
Autor: Joan Margarit
Editorial: Proa
Col·lecció: Els llibres de l'Óssa Menor, núm. 315
ISBN: 9788475881812
PVP: 15 euros

diumenge, 7 de novembre del 2010

LA RIERA. ORIGENS I SECRETS DE LA FAMÍLIA. LES RECEPTES DEL RESTAURANT


La Riera no és, només, un llibre de receptes, és la història d’una família que ha crescut al voltant dels fogons d’una cuina professional; la de la fonda de St.Climent, la població fictícia del Maresme on passa l’exitosa sèrie de ficció a la sobretaula de TV3. Escrit en primera persona, la Mercè Riera -el personatge protagonista que interpreta l’actriu Mercè Sampietro- ens transporta al passat de la seva família, sobre el qual s’escriu la trama que ens mostra la sèrie cada tarda. I, al costat de la història de la família, ens proposen uns plats molt reals. Plats del receptari tradicional català i d’altres pensats expressament per La Riera pels responsables culinaris de la sèrie.

Títol: La Riera
Autors: DDAA
Editorial: Cossetània
ISBN: 978-84-9791-751-3
PVP: 19,90 euros