L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació. Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.
VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si coleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CLIQUEU AQUÍ www.cansolfajoves.blogspot.com
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES, CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

dijous, 28 d’octubre del 2010

¿QHE HACE UNA PERSONA COMO TÚ EN UNA CRISIS COMO ESTA?, DE LEOPOLDO ABADÍA

Si et preocupa la situació actual, su tampoc arribes a final de mes o no sap què fer els teus estalvis, si ets un dels més de quatre milions d'aturats, aquest és el teu llibre.
Hi trobaràs tots els secrets per a sobreviure a la priera gran crisi del segle XXI i resoldràs els teus dubtes sobre economia.
L'autor de La crisis Ninja ens explica i aconsella com gestionar la nostra economia domèstica, buscar feina, conciliar la vida familiar i laboral, a més d'animar-nos a emprendre la nostra pròpia empresa. I tot amb el seu divertit i inimitable to proper, irònic i desendafadat.
L'optimisme i les ganes de treballar són les claus per a canviar la teva situació. No et pocs quedar aturat i llegeix aquest llibre. Abadía, el gurú de l'economia, t'ajuda a tirar endavant treient el millor de tu.

Títol: ¿Qué hace una persona como tú en una crisis como esta?
Autor: Leopoldo Abadía
Editorial: Espasa
ISBN: 978-84-670-3440-0
PVP: 17,90 euros

diumenge, 24 d’octubre del 2010

LA PRINCESA DE JADE, DE COIA VALLS



És l’any 551 després de Crist quan l’emperador Justinià, per desig exprés de la seva dona moribunda, l’emperadriu Teodora, organitza una expedició a la Xina per descobrir el secret més ben guardat de l’Orient. Per a aquesta delicada missió, l’emperador escollirà els homes més capaços i idonis del seu imperi: l’objectiu de Rashnaw i Tistrya –monjos nestorians–, de Xenos –teixidor de Corint– i del seu fill Úrian serà viatjar des de Constantinoble fins al sud de la Xina per apoderar-se a qualsevol preu del secret de la seda.

Tres dones, de diferents orígens, cultures i religions, marcaran el destí dels expedicionaris. Teodora, una antiga prostituta convertida en emperadriu de Bizanci; Najaah, filla del desert, una nòmada de la tribu Zaqîf, i Yu, una jove princesa de la dinastia Liang amb un ideari de vida bastit sobre tradicions mil·lenàries. Tres dones que s’enfronten a les normes establertes i arriben fins a les últimes conseqüències per portar a terme els seus somnis.
Una història de contrastos plena d’aventures que parla de l’amor, del risc i de la superació, que ha obtingut el premi Néstor Luján de novel·la històrica.

Títol: La princesa de jade
Autora: Coia Valls
Editorial: Columna
Col·lecció: Clàssica, núm. 858
ISBN: 978-84-6641-119-6
PVP: 20 euros

dissabte, 9 d’octubre del 2010

UN TRAÏDOR COM ELS NOSTRES, DE JOHN LE CARRÉ

En aquesta història absorbent i actual, John Le Carré fa un retrat penetrant de les noves xarxes del crim internacional i una crua denúncia a les fosques aliances en el si del poder.
Una jove i idealista parella emprèn les vacances de la seva vida a l’illa caribenya d’Antigua mentre la seva Gran Bretanya natal es debat entre els deutes i la recessió. Ell és professor a la Universitat d’Oxford. Ella, una advocada londinenca a l’inici d’una prometedora carrera professional.
El segon dia de les vacances coneixen un ric i carismàtic milionari rus d’uns cinquanta anys, en Dima, que llueix un esplèndid rellotge d’or amb incrustacions de diamants i un curiós tatuatge al polze dret. De manera espontània, almenys aparentment, els proposa jugar un partit de tennis.
Alguna cosa més vol, en Dima, però, a més de guanyar el partit. Sigui el que sigui, aviat els joves enamorats es troben immersos en una tortuosa carrera mortal que els condueix per mitja Europa i que a poc a poc els endinsa en les llòbregues profunditats de la cobdícia i la corrupció.
Amb aquesta història absorbent i actual, John Le Carré fa un retrat penetrant de les noves xarxes del crim internacional i una crua denúncia a les fosques aliances en el si del poder. Una obra magistral.

Títol: Un traïdor com els nostres
Autor: John Le Carré
Editorial: Edicions 62
Col·lecció: El balancí, 641
ISBN: 9788429767117
PVP: 22,90 euros

dissabte, 2 d’octubre del 2010

ÀNGEL CAIGUT, D'ASA SCHWARZ

Una nit, Nova Barakel, activista de Greenpeace, entra sigil·losament dins del luxós apartament del president de Vattenfall –una de les empreses més grans i poderoses de Suècia– amb la intenció d'omplir-li les parets amb grafits de denúncia: “Assassí!”, “Els teus diners estan tacats de sang!”. Però un cop dins, Nova descobreix que l'home, la seva dona i el gos han estat assassinats d'una manera brutal. Pocs dies després, apareix assassinat un altre president d'una multinacional.
En la investigació dels crims, Nova esdevé la principal sospitosa i es veu forçada a fugir de la policia. Al mateix temps, la protagonista haurà d'afrontar la mort de la seva mare, amb qui mantenia una relació complicada.
Uns misteriosos esdeveniments relacionen la mort de la seva mare amb els sàdics assassinats dels presidents de les multinacionals.
 
Títol: Àngel caigut
Autora: Asa Schwarz
Editorial: Columna
Col·lecció: Clàssica, núm. 853
ISBN: 9788466412889
PVP: 18,50 euros