L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació. Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.
VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si coleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CLIQUEU AQUÍ www.cansolfajoves.blogspot.com
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES, CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

diumenge, 27 de desembre del 2009

LA COCTELERÍA EN CASA (200 CÓCTELES FABULOSOS+MESCLADOR+DOSIFICADOR)


La coctelería en casa t'ofereix tot el que és necessari per tal que puguis elaborar els còctels més exquisits i glamurosos a casa teva. Des del Manhattan al mojito, passant per la mula tibetana o el cormorà monyut del sud, aquest estoig inclou el llibre de l'especialista Jane Roca, junt amb el mesclador i el dosificador, per a poder elaborar còctels clàssics, noves creacions i els favorits dels bàrmans, junt amb l'essència de cada còctel revelada per l'autora. Amb aquest estoig tens totes les eines per a passar de la teoria a la pràctica en aquestes festes. Mans a l'obra i a assaborir-los!
Títol: La coctelería en casa (200 cócteles fabulosos+mesclador+dosificador)
Autora: Jane Rocca
Editorial: De Vecchi
ISBN : 9788431540586
PVP: 19,90 euros

dimecres, 16 de desembre del 2009

GUIA REPSOL 2010



Ja ha sortit la nova edició de la Guía Repsol d'Espanya i Portugal amb tota la informació que el viatger actual necessita per a planificar els seus viatges i escapades de forma pràctica, senzilla i plaent.
En aquesta nova edició, la Guía Repsol torna a oferir tres guies en una:
- La Guía de Mapes, que inclou cartografia totalment actualitzada, informació turística de més de 1.000 localitats i la selecció de més de 2.000 restaurants i 2.000 hotels.
- La Guía de Rutes amb Denominació d'Origen ens torna a sorprendre amb 34 noves propostes.
- I en la Guía dels Millors Vins inclou més de 1.500 vins, valorats pels millors experts i presentats amb un nou disseny.
Autors: DDAA
Editorial: Repsol
ISBN: 978-84-87980-29-9
PVP: 22,90 euros

EL LLIBRE DE LA MARATÓ DE TV3


La Marató de TV3 és un gran esdeveniment anual: un programa de televisió en directe de prop de catorze hores de durada, impulsat per TVC i la Fundació La Marató de TV3, que té la finalitat d’obtenir recursos econòmics per a la investigació científica sobre malalties que, ara com ara, no tenen una curació definitiva. Enguany, el repte de La Marató és aconseguir fons per finançar projectes de recerca biomèdica relacionats amb les malalties minoritàries. Una malaltia minoritària és una malaltia greu, poc freqüent i que afecta un nombre reduït de persones. Són patologies bastant desconegudes, fins i tot per als metges. És per aquest motiu que els afectats poden sentir-se perduts i, de vegades, desesperats. Busquen respostes: necessiten saber contra què lluiten. Per a tots els afectats i de forma desinteressada, els escriptors Manuel Baixauli, Lolita Bosch, Esperança Camps, Andreu Martín, Quim Monzó, Màrius Serra, Jordi Sierra i Fabra, Rafael Vallbona i Eloi Vila han cedit aquests relats per contribuir, mitjançant la literatura, a ser conscients del que pot significar patir una malaltia minoritària i recaptar fons per a la investigació científica.
Tots els que han fet possible aquest llibre –autors, editors, industrials i distribuïdors– hi han col·laborat de manera totalment desinteressada. (Comprant aquest llibre ajudes a recaptar fons per la lluita contra les malalties minoritàries).La Marató de TV3 és un gran esdeveniment anual: un programa de televisió en directe de prop de catorze hores de durada, impulsat per TVC i la Fundació La Marató de TV3, que té la finalitat d’obtenir recursos econòmics per a la investigació científica sobre malalties que, ara com ara, no tenen una curació definitiva.
Enguany, el repte de La Marató és aconseguir fons per finançar projectes de recerca biomèdica relacionats amb les malalties minoritàries. Una malaltia minoritària és una malaltia greu, poc freqüent i que afecta un nombre reduït de persones. Són patologies bastant desconegudes, fins i tot per als metges. És per aquest motiu que els afectats poden sentir-se perduts i, de vegades, desesperats. Busquen respostes: necessiten saber contra què lluiten. Per a tots els afectats i de forma desinteressada, els escriptors Manuel Baixauli, Lolita Bosch, Esperança Camps, Andreu Martín, Quim Monzó, Màrius Serra, Jordi Sierra i Fabra, Rafael Vallbona i Eloi Vila han cedit aquests relats per contribuir, mitjançant la literatura, a ser conscients del que pot significar patir una malaltia minoritària i recaptar fons per a la investigació científica. Tots els que han fet possible aquest llibre –autors, editors, industrials i distribuïdors– hi han col·laborat de manera totalment desinteressada. (Comprant aquest llibre ajudes a recaptar fons per la lluita contra les malalties minoritàries).
Autors: DDAA
Editorial: Cossetània
Col·lecció: Altres
ISBN: 978-84-9824-587-5
PVP: 9 euros

dijous, 10 de desembre del 2009

CALENDARI DELS PAGESOS 2010


Almanac que manté encara el mateix format que als seus inicis, 149 anys després de la seva primera publicació. Les dates de fires, mercats i festes majors, el santoral, les pràctiques agrícoles que convé realitzar segons l'època de l'any o dades astrològiques, com ara el cicles de la lluna, són els continguts clàssics de tot almanac que segueixen apareixent al Calendari dels Pagesos.

Poesies, refranys i articles diversos acaben d'adobar una publicació que té la seva senya d'identitat a una curiosa roda perpètua que apareix any rere any a la seva coberta. Es tracta d'una taula inventada segles enrere pel frare Domènec Varni que permet vaticinar com serà, a grans trets, la climatologia de qualsevol any.
Autor: DDAA
Editorial: Publicacions Tomàs
PVP: 2,20 euros

dijous, 3 de desembre del 2009

L'OFICI DE VIURE BÉ


De l’autor de El Silenci ara arriba aquesta obra, basada en el programa, L'ofici de viure, de Catalunya Ràdio.
L'ofici de viure bé conté eines útils per millorar la salut emocional, en una època en què l'estrés, l'ansietat i la depressió són la segona causa de baixa laboral a Catalunya.
A les pàgines d'aquest llibre ellector trobarà les eines que Gaspar Hernàndez ha après com a periodista tot entrevistant psicòlegs, filòsofs, i especialistes en l'art de viure. Segons l'autor "la felicitat és una conquesta, i va de la mà d'un treball personal. No es tracta de descobrir nous paisatges, sinó de contemplar paisatges conseguts amb ulls nous".
L'ofici de viure bé cedeix la paraula -a través d'entrevistes i articles publicats- als especialistes que millor s'han ocupat de la plenitud, com Deepack Chopra, Joe Dispenza, Walter Riso, Pilar Jericó, Francesc Torralba, Claudio Naranjo, Salvador Pàniker, Míriam Subirana, Rajan Sankaran i Masaru Emoto.
Autor: Gaspar Hernández
Editorial: Columna
Col·lecció: No ficció
ISBN: 9788466411035
PVP: 16 euros