L'APARADOR DE CAN SOLFA

En aquest bloc hi exposarem una proposta particular de llibres que us poden ser d'interès, a més d'altres productes i ofertes del nostre establiment. Perquè els llibres són amics quan són plaents i són útils quan són necessaris, no només els primers dies de publicació. Si us n'interessen d'altres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com, detalleu-nos la vostra petició i treballarem per satisfer-la.
VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL CLIQUEU AQUÍ http://www.cansolfa.blogspot.com/
VEURE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS

Si coleu conèixer una mostra dels NOSTRES LLIBRES INFANTILS I JUVENILS CLIQUEU AQUÍ www.cansolfajoves.blogspot.com
VEURE NOVETATS

Si voleu conèixer una mostra de les nostres NOVETATS I DARRERES PROPOSTES, CONTINUEU LLEGINT AQUEST BLOC

divendres, 25 de setembre del 2009

ESCOLTANT GUARDIOLA


Pep Guardiola és un seductor. Però no és dels que perd el temps presumint, sinó convencent. Amb fets: ha convençut tothom en la seva primera temporada a la banqueta del primer equip del Barça: Copa, Llliga i Champions, un joc que provoca satisfacció i admiració i, sí, l’inoblidable 2-6 al Bernabeu. I amb paraules: la seva seva seducció també ha estat universal, perquè no només té idees, sinó que les sap explicar i aplicar. Aquest llibre tracta de tot això: de la força de les idees i les paraules. Del pensament de Guardiola aplicat a la seva gran passió: el futbol.
Autor: Josep Riera
Editorial: Cossetània
Col·lecció: Fora de Joc, núm. 7
ISBN: 978-84-9791-552-6
PVP:13,80 euros

divendres, 18 de setembre del 2009

COMPRADORS DE BOLETS. COM TROBAR BOLETS SENSE PERDRE'S PEL BOSC


A la fi la guia que t’explica on pots trobar bolets sense haver-los de collir!

Des del revolt de la carretera comarcal on pots trobar rovellons a la venda fins a les botigues de delicatessen on hi ha els millors ous de reig, passant per les parades dels mercats fixos i ambulants, fires especialitzades... Amb dades pràctiques i informació de primera mà de totes les zones boletaires de Catalunya.
El llibre que tots els amants de la cuina i dels bolets estàveu esperant!

Autora: Cecília Lorenzo
Editorial: Ara Llibres
ISBN: 9788492552771
PVP: 15 euros

BOLETS EN TEMPS DE CRISI


Bolets en temps de crisi és la guia imprescindible i definitiva per trobar bolets deliciosos a qualsevol racó de la geografia catalana, sigueu on sigueu, en qualsevol època de l’any i sense haver-vos de desplaçar ni gastar diners.Cap bosc ni cap bolet no se us podrà resistir si observeu i llegiu detingudament tota la informació que s’amaga en aquestes pàgines. Us oferim en primícia una radiografia completa de Catalunya amb tot el territori al descobert, comarca per comarca, bolet a bolet. Hi trobareu mapes, explicacions detallades, acurades descripcions de més de 50 espècies comestibles, consells, fotografies, secrets i calendaris de recol·lecció que us convertiran en autèntics experts en bolets, boscos i territori. La natura us està esperant! Què més podeu demanar?
Per primer cop, una guia de bolets en forma d’atles boletaire.
Molta sort i bona caça!
Autor: Marc Estévez
Editorial: Ara Llibres
ISBN: 9788492552061
PVP: 18 euros

dijous, 17 de setembre del 2009

UN ANY AL PARADÍS

“No sabeu com n’és, de bonic, el Camp Nou, a les fosques, amb centenars de milers de càmeres immortalitzant un dia històric. Espero que aquest llibre serveixi perquè no ho oblidem mai. Gràcies per compartir-ho amb mi.”
“Un any al paradís és el meu diari personal del triplet: Copa, Lliga i Champions viscudes amb la màxima intensitat. Un relat íntim i personal del que fins ara ha estat el millor any de la meva vida: des de l’arribada de Guardiola a la banqueta del Barça fins a la rua de celebració pels carrers de Barcelona passant pel gol d’Stamford Bridge i les tres finals, sense oblidar les lesions, la família, els companys de l’equip o el futur.” Andrés Iniesta
Per primera vegada, Andrés Iniesta s’obre completament als seus fans i demostra que darrere aquest gran jugador hi ha una persona encara més gran.
Amb pròlegs d’Albert Benaiges i d’Estopa i fotografies inèdites i molt personals.
Autor: Andrés Iniesta
Editorial: Ara Llibres
ISBN: 9788492552825
PVP: 16,95 euros

divendres, 11 de setembre del 2009

ELS EXÈRCITS DE CATALUNYA (1713-1714). UNIFORMES, EQUIPAMENTS, ORGANITZACIÓ

 
L'estiu de 1713, Catalunya va ser lliurada a la barbàrie borbònica. El país, i sobretot, Barcelona, amb les seves poderoses infraestructures del ram de la guerra i amb la seva experiència organitzativa, pogué aixecar en pocs anys un imponent exèrcit regular, que es va sumar a les organitzacions milicianes i de fusellers ja existents. Els exèrcits catalans, hàbilment dirigits per Antoni de Villarroel, van sostenir la campanya de 1713-1714 en defensa de la terra, falcats en tot moment per una poderosa indústria de guerra i per unes institucions polítiques que intentaven treure'n el màxim profit segons les conjuntures. El present treball vol ser una aproximació tècnica i polièdrica a aquests exèrcits catalans, i de manera molt singular a les unitats reglades. S'hi plantegen els problemes de composició, els mitjans tècnics, la cultura militar, la uniformologia i, l'ogicament, les accions que van protagonitzar.
Aquesta és una publicació cabdal en la historiografia de la Guerra de Successió a Catalunya i contribueix a omplir un buit existent fins ara en els estudis històrics sobre l'època. Complementa els quatre volums de la col·lecció Història militar de Catalunya publicats pel mateix professor Francesc Xavier Hernàndez en aquesta mateixa editorial.
Autors: Francesc Xavier Hernàndez i Francesc Riart
Editorial: Rafael Dalmau editor
ISBN: 978-84-232-0713-8
PVP: 38 euros

diumenge, 6 de setembre del 2009

LA ISLA BAJO EL MAR

La nova novel·la d'aquesta reconeguda escriptora xilena ens explica la història de Zarité, una mulata del Santo Domingo de tres segles enrera.Venuda com a esclava als nou anys, la jove aconseguirà la llibertat i la felicitat superant les nombroses trampes que li posa el destí.
Zarité treballa d'esclava a la plantació de sucre del francès Valmorain i, rodejada de personatges que l'ajuden o la frenen en la seva vida, acabarà fugint amb Valmorain en un primer pas per a recuperar la dignitat.
La novel·la ens narra quatre dècades de la vida d'aquesta dona i reconstrueix les condicions de vida dels esclaus i la seva continuada lluita per la llibertat.

Autora: Isabel Allende
Editorial: Plaza y Janés
ISBN:9788401341939
PVP: 23,90 euros